100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-9 3.5 AWD 263PK
Bouwjaar 01.2007 - tot heden

Remblokken MAZDA CX-9 3.5 AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Voering wordt geproduceerd uit wel 200 grondstoffen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Remblokken monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA CX-9 3.5 AWD komen. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA CX-9 past. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.

Remblokken MAZDA kopen

Deze meten de wielsnelheid. BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Controleren op slijtage van auto onderdelen is noodzakelijk. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.