100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-7 2.3 MZR DISI Turbo AWD 260PK
Bouwjaar 06.2009 - 03.2013

Remblokken MAZDA CX-7 2.3 MZR DISI Turbo AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken MAZDA CX-7 2.3 MZR DISI Turbo AWD kopen

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij controleren altijd bij de MAZDA CX-7 dealer of de onderdelen passen op uw auto. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.

Zachte remblokken

Autopartsonline verkoop 2 merken remschijven en remblokken; brembo en abs deze hebben alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Abs is een veiligheidssysteem op de auto.

Remblokken monteren

Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer.