100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-7 2.3 MZR DISI Turbo AWD 258PK
Bouwjaar 10.2007 - 08.2009

Remblokken MAZDA CX-7 2.3 MZR DISI Turbo AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Zware auto,s hebben meestal grotere remmen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA CX-7 2.3 MZR DISI Turbo AWD komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOO RemblokkenDAF WiellagersIVECO Draagarmen.

Remblokken MAZDA CX-7 kopen

Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Het rempedaal wordt zeer vaak gebruikt. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Remblokken monteren

Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken.