100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-7 2.3 DISi 241PK
Bouwjaar 06.2006 - 06.2009

Remblokken MAZDA CX-7 2.3 DISi

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Sleutelen aan het remsysteem vereist kennis. Elke MAZDA CX-7 2.3 DISi heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Zachte remblokken

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Warmte is belangrijk in de remonderdelen. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Remblokken MAZDA CX-7 kopen

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden warm worden.