100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-7 2.3 AWD 248PK
Bouwjaar 06.2006 - 12.2012

Remblokken MAZDA CX-7 2.3 AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken MAZDA CX-7 2.3 AWD kopen

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Slijtage komt regelmatig voor bij onderdelen in een auto. Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang.

Zachte remblokken

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA CX-7. Auto remblokken voldoen altijd aan de ECE90R regulering. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Remblokken monteren

Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.