100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-7 2.2 MZR-CD AWD 173PK
Bouwjaar 07.2009 - 03.2013

Remblokken MAZDA CX-7 2.2 MZR-CD AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Remvloeistof bediend de piston in de remklauw. Wij controleren altijd bij de MAZDA CX-7 2.2 MZR-CD AWD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

Zachte remblokken

Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt. Remblokken zonder remstof bestaan niet. Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA CX-7, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Andere namen zijn TEXTAR BOSCH JURID FERODO.

Remblokken MAZDA kopen

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.