100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-5 2.5 AWD 194PK
Bouwjaar 05.2017 - tot heden

Remblokken MAZDA CX-5 2.5 AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN RemcilindersDODGE RemschoenenISUZU Stuurkogels. Elke MAZDA CX-5 2.5 AWD heeft een eigen VIN-nummer. Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen.

Zachte remblokken

Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Wij controleren altijd bij de MAZDA CX-5 dealer of de onderdelen passen op uw auto. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Remblokken MAZDA kopen

Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Warmte behandeling bepaald het in remmen van de remblok set. Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.