100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-5 2.5 188PK
Bouwjaar 05.2017 - tot heden

Remblokken MAZDA CX-5 2.5

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA CX-5 2.5. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa. De auto kan naar links of rechts trekken.

Remblokken monteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Remblokken MAZDA CX-5 kopen

Ook als u de remschijven gaat vervangen dient u de remblokken ook te vervangen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Warm remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.