100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-5 2.5 190PK
Bouwjaar 11.2016 - tot heden

Remblokken MAZDA CX-5 2.5

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken MAZDA CX-5 2.5 kopen

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor word afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven.

Remblokken monteren

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA CX-5 past. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAI RemblokkenSEAT SpoorstangMASERATI Stabilisatorstangen. Pas op voor namaak producten zonder keurmerken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.