100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-5 2.2 D AWD 175PK
Bouwjaar 05.2017 - tot heden

Remblokken MAZDA CX-5 2.2 D AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

Zachte remblokken

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijstijl bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aan houdt, hier is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Brembo, Bendix, ATE, Pagid en Lucas

Remblokken MAZDA CX-5 2.2 D AWD kopen

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.