100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-5 2.2 D 175PK
Bouwjaar 11.2016 - tot heden

Remblokken MAZDA CX-5 2.2 D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken MAZDA CX-5 2.2 D kopen

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven.

Zachte remblokken

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA CX-5. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen.

Remblokken monteren

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Zoeken via het auto kenteken is in 90% de juiste remblokken kopen in onze webshop gaat via uw kenteken.