100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-5 2.0 AWD 160PK
Bouwjaar 05.2017 - tot heden

Remblokken MAZDA CX-5 2.0 AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken MAZDA CX-5 2.0 AWD kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPEL RemcilindersLAMBORGHINI StabilisatorstangenDACIA Remtrommels. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA CX-5, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage.

Remblokken monteren

Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan. Abs wordt in werking gezet door sensoren. Het rempedaal wordt zeer vaak gebruikt.

Zachte remblokken

Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Remvloeistof bediend de piston in de remklauw. Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.