100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-5 2.5 AWD 185PK
Bouwjaar 04.2015 - 02.2017

Remblokken MAZDA CX-5 2.5 AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken MAZDA CX-5 2.5 AWD kopen

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA CX-5 past. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto.

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMC RemtrommelsDAF DraagarmenLAND ROVER Stabilisatorstangen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Remblokken monteren

Schokkend remmen van de auto betekend controleren. Wij leveren remblokken en remschijven van originele kwaliteit voor uw uw auto. Versleten remmen betekend gevaarlijk op de weg. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.