100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-5 2.5 AWD 192PK
Bouwjaar 02.2015 - 02.2017

Remblokken MAZDA CX-5 2.5 AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken MAZDA CX-5 2.5 AWD kopen

Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering. Een noodstop kan men beter vermijden.

Zachte remblokken

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA CX-5. Sumitomo en mando produceren Koreaanse remmen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Warmte is belangrijk in de remonderdelen. Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten.

Remblokken monteren

Een auto remblok set monteren moet vakkundig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past. Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven.