100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-5 2.2 D 4WD 175PK
Bouwjaar 04.2012 - 02.2017

Remblokken MAZDA CX-5 2.2 D 4WD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MAZDA CX-5
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Premium kwaliteitArtikelnr: P49047
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
achterzijdeachterzijde
Wanneer kies je voor Brembo?

Kies voor Brembo als je iets meer remvermogen wilt. Omdat je een snelle auto hebt of vaak met zware belading of caravan rijdt.

> Kwaliteiten vergelijken
Wat is premium kwaliteit?
Betere warmte afvoer
Snellere rijstijl
Snellere auto's
Voor auto's met caravan
2 jaar garantie
Specificaties
Merk: Brembo
Remsysteem: AKEBONO
tot bouwjaar: 11.14
Hoogte: 43,1 mm
dikte: 14,4 mm
Breedte: 104,6 mm
Aantal indicators: 4 Aantal per as
Bijzonderheden: Met akoestische slijtagewaarschuwing
Inbouwplaats: achterzijde
44% Korting
48,09
85,87
incl. BTW
Prijs per set
Meer informatie
1 set is voor 2 wielen.

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN RemtrommelsCITROEN SpoorstangSMART Remschoenen. Een noodstop kan men beter vermijden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Remblokken MAZDA CX-5 2.2 D 4WD kopen

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. Zo weet u zeker dat de remblokken en remschijven op uw auto passen. Namen van 1e montage remblokfabrikanten zijn ATE.

Remblokken monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA CX-5 komen. Technische specificaties van auto remblokken staan op RemOnderdelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past. Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.