100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-30 SKYACTIV-G M Hybrid AWD 122PK
Bouwjaar 07.2019 - tot heden

Remblokken MAZDA CX-30 (DM) SKYACTIV-G M Hybrid AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken MAZDA CX-30 (DM) SKYACTIV-G M Hybrid AWD kopen

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADAPEUGEOTMITSUBISHIINFINITI.

Goedkopen remblokken MAZDA CX-30 (DM)

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Inremmen moet ongeveer 300 kilometer. Remdelen moeten aan altijd aan veiligheidseisen voldoen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Harde remblokken

Auto remblokken voldoen altijd aan de ECE90R regulering. Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.