100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-30 SKYACTIV-G M Hybrid 122PK
Bouwjaar 07.2019 - tot heden

Remblokken MAZDA CX-30 (DM) SKYACTIV-G M Hybrid

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Harde remblokken

De auto kan naar links of rechts trekken. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Wij leveren remblokken en remschijven van originele kwaliteit voor uw uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Remblokken MAZDA CX-30 (DM) SKYACTIV-G M Hybrid kopen

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Goedkopen remblokken MAZDA CX-30 (DM)

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Wanneer moet ik auto onderdelen vervangen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, TRW, Brembo en Bendix Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSLINCOLNTOYOTABUICKALFA ROMEO.