100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-30 1.8 SKYACTIV-D 116PK
Bouwjaar 07.2019 - tot heden

Remblokken MAZDA CX-30 (DM) 1.8 SKYACTIV-D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Harde remblokken

Met als gevolg dat de remschijven krom kunnen raken door oververhitting. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Inremmen moet ongeveer 300 kilometer. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa.

Remblokken MAZDA CX-30 (DM) 1.8 SKYACTIV-D kopen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA CX-30 (DM), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.

Goedkopen remblokken MAZDA

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Sumitomo en mando produceren Koreaanse remmen. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.