100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-3 2.0 SKYACTIV-G 150PK
Bouwjaar 05.2018 - tot heden

Remblokken MAZDA CX-3 (DK) 2.0 SKYACTIV-G

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken MAZDA CX-3 (DK) 2.0 SKYACTIV-G

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Harde remblokken

Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Remblokken MAZDA CX-3 (DK) kopen

Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant. Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.