100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-3 1.8 SKYACTIV-D AWD 116PK
Bouwjaar 02.2018 - tot heden

Remblokken MAZDA CX-3 (DK) 1.8 SKYACTIV-D AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken MAZDA CX-3 (DK) 1.8 SKYACTIV-D AWD kopen

De auto kan naar links of rechts trekken. Chassis onderdelen zitten onder de auto. Zoeken via het auto kenteken is in 90% de juiste remblokken kopen in onze webshop gaat via uw kenteken. Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten.

Goedkopen remblokken MAZDA CX-3 (DK)

Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Demonteren van een wiel moet als eerste. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Harde remblokken

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. De meeste auto’s zijn hebben een slijtage indicator de één heeft een sensor op de remblokken de andere heeft een akoestische slijtindicator de laatste maakt geluid waardoor merkbaar word dat de remblokken versleten zijn. Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.