100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-3 1.5 SKYACTIV-D AWD 105PK
Bouwjaar 02.2015 - 01.2018

Remblokken MAZDA CX-3 (DK) 1.5 SKYACTIV-D AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Harde remblokken

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Abs is een veiligheidssysteem op de auto. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Remblokken MAZDA CX-3 (DK) 1.5 SKYACTIV-D AWD kopen

Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant. Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA CX-3 (DK) past. De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer.

Goedkopen remblokken MAZDA

Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De auto moet een korte remweg hebben. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.