100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA BT-50 Pick-up 2.5 MRZ-CD 4x4 143PK
Bouwjaar 12.2006 - 12.2015

Remblokken MAZDA BT-50 Pick-up 2.5 MRZ-CD 4x4

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Elke MAZDA BT-50 Pick-up 2.5 MRZ-CD 4x4 heeft een eigen VIN-nummer. Afhalen kan natuurlijk ook bij ons magazijn in Ermelo.

Zachte remblokken

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

Remblokken MAZDA BT-50 Pick-up kopen

Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA.