100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA BT-50 Open laadbak/ Chassis 2.5 CDVi 143PK
Bouwjaar 12.2006 - tot heden

Remblokken MAZDA BT-50 Open laadbak/ Chassis 2.5 CDVi

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken MAZDA BT-50 Open laadbak/ Chassis 2.5 CDVi kopen

Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Pas op voor namaak producten zonder keurmerken. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu.

Remblokken monteren

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Wij controleren altijd bij de MAZDA BT-50 Open laadbak/ Chassis dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Zachte remblokken

Warm remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie.