100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA BT-50 Open laadbak/ Chassis 3.2 MZ-CD 4WD 200PK
Bouwjaar 11.2011 - tot heden

Remblokken MAZDA BT-50 Open laadbak/ Chassis 3.2 MZ-CD 4WD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken MAZDA BT-50 Open laadbak/ Chassis 3.2 MZ-CD 4WD kopen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Abs systemen zitten op de meeste jonge automobielen. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken.

Zachte remblokken

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Wij controleren altijd bij de MAZDA BT-50 Open laadbak/ Chassis dealer of de onderdelen passen op uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht.

Remblokken monteren

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.