100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.6 i 4WD 125PK
Bouwjaar 02.1999 - 11.2006

Remblokken MAZDA B-SERIE 2.6 i 4WD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken MAZDA B-SERIE 2.6 i 4WD kopen

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Een auto remblok set monteren moet vakkundig. Vaak moeten auto remblokken eerst in geremd worden. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht.

Zachte remblokken

Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. Warmte behandeling bepaald het in remmen van de remblok set. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA B-SERIE past.

Remblokken monteren

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe glijbussen. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen.