100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.6 i 125PK
Bouwjaar 02.1999 - 11.2006

Remblokken MAZDA B-SERIE 2.6 i

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA B-SERIE 2.6 i past. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Remblokken zijn slijtage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder verslijten dan de remschijven, het is daarom belangrijk dat de remmen tijdig worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk controleer daarom altijd tijdig op slijtage.

Remblokken MAZDA B-SERIE kopen

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Ook draagarmen staan los van de remdelen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Schokkend remmen van de auto betekend controleren. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website.

Remblokken monteren

Controleren op slijtage van auto onderdelen is noodzakelijk. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF RemklauwenMINI ABS sensorenOPEL Stabilisatorstangen. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken.