100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.6 12V 4WD 122PK
Bouwjaar 06.1999 - 11.2006

Remblokken MAZDA B-SERIE 2.6 12V 4WD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Keramisch vet is de vervanger van kopervet. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Remblokken MAZDA B-SERIE 2.6 12V 4WD kopen

Ook als u de remschijven gaat vervangen dient u de remblokken ook te vervangen. Elke MAZDA B-SERIE heeft een eigen VIN-nummer. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Remdelen moeten aan altijd aan veiligheidseisen voldoen.

Zachte remblokken

Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZ WiellagersISUZU ABS sensorenSMART Remcilinders.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.