100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.5 D 4WD 84PK
Bouwjaar 12.2002 - 11.2006

Remblokken MAZDA B-SERIE 2.5 D 4WD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Zoeken via het auto kenteken is in 90% de juiste remblokken kopen in onze webshop gaat via uw kenteken. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.

Zachte remblokken

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt. Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator.

Remblokken MAZDA B-SERIE 2.5 D 4WD kopen

Zo weet u zeker dat de remblokken en remschijven op uw auto passen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA B-SERIE komen. Een noodstop kan men beter vermijden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.