100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.5 D 84PK
Bouwjaar 12.2002 - 11.2006

Remblokken MAZDA B-SERIE 2.5 D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken MAZDA B-SERIE 2.5 D kopen

Wij leveren remblokken en remschijven van originele kwaliteit voor uw uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator.

Remblokken monteren

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Wij controleren altijd bij de MAZDA B-SERIE dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTA SpoorstangRENAULT RemklauwenPLYMOUTH Remschijven. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.