100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.6 12V 4WD 122PK
Bouwjaar 01.1990 - 06.1999

Remblokken MAZDA B-SERIE 2.6 12V 4WD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken MAZDA B-SERIE 2.6 12V 4WD kopen

Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten. Chassis onderdelen zitten onder de auto. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Ook als u de remschijven gaat vervangen dient u de remblokken ook te vervangen. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen.

Remblokken monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORD StuurkogelsSEAT DraagarmenLADA Remcilinders. Kopervet kan storing geven aan het abs systeem. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Voering wordt geproduceerd uit wel 200 grondstoffen.

Zachte remblokken

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De meeste auto’s zijn hebben een slijtage indicator de één heeft een sensor op de remblokken de andere heeft een akoestische slijtindicator de laatste maakt geluid waardoor merkbaar word dat de remblokken versleten zijn. Inremmen moet ongeveer 300 kilometer. De auto kan naar links of rechts trekken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.