100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.2 D 64PK
Bouwjaar 01-1985 - 03-1996

Remblokken MAZDA B-SERIE 2.2 D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Zachte remblokken

Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA B-SERIE 2.2 D. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Remblokken MAZDA B-SERIE kopen

Warm remmen is met gekeurde blokken niet nodig. De auto moet een korte remweg hebben. Autopartsonline verkoop 2 merken remschijven en remblokken; brembo en abs deze hebben alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Remblokken monteren

Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken. Keramisch vet is de vervanger van kopervet. De meeste auto’s zijn hebben een slijtage indicator de één heeft een sensor op de remblokken de andere heeft een akoestische slijtindicator de laatste maakt geluid waardoor merkbaar word dat de remblokken versleten zijn. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto.