100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 1.6 82PK
Bouwjaar 01.1985 - 03.1996

Remblokken MAZDA B-SERIE 1.6

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken MAZDA B-SERIE 1.6 kopen

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Remdelen moeten aan altijd aan veiligheidseisen voldoen. Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA B-SERIE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering.

Remblokken monteren

Het rempedaal wordt zeer vaak gebruikt. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Zachte remblokken

Schuine kanten zijn tegen het piepen. Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor word afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.