100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 1.8 82PK
Bouwjaar 02.1977 - 01.1982

Remblokken MAZDA B-SERIE 1.8

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken MAZDA B-SERIE 1.8 kopen

Remstof ontstaat altijd als men remt met de auto. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden warm worden. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken.

Zachte remblokken

Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGE StabilisatorstangenMG RemtrommelsDAF Remschoenen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA B-SERIE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Remblokken monteren

Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. Versleten remmen betekend gevaarlijk op de weg. Een auto remblok set monteren moet vakkundig. Remblokken zonder remstof bestaan niet.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.