100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 4.0 i 209PK
Bouwjaar 11.2005 - 11.2006

Remblokken MAZDA B-SERIE 4.0 i

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLAC RemtrommelsPEUGEOT RemklauwenOPEL Remschijven. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij montage. Keramisch vet is de vervanger van kopervet.

Remblokken monteren

Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA B-SERIE 4.0 i. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA B-SERIE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remblokken MAZDA kopen

Remblokken zonder remstof bestaan niet. Slijtage komt regelmatig voor bij onderdelen in een auto. Warm remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden warm worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.