100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 818 Coupé 1.6 75PK
Bouwjaar 03.1973 - 12.1978

Remblokken MAZDA 818 Coupé 1.6

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 818 Coupé 1.6, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Akebono is een producent van Japanse remsystemen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Zachte remblokken

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan. Sleutelen aan het remsysteem vereist kennis. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSU RemslangenSMART WielnavenPONTIAC Remschijven.

Remblokken MAZDA 818 Coupé kopen

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wanneer moet ik auto onderdelen vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA.