100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 IV Hatchback 2.5 24V 165PK
Bouwjaar 01.1992 - 04.1997

Remblokken MAZDA 626 IV Hatchback 2.5 24V

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij controleren altijd bij de MAZDA 626 IV Hatchback 2.5 24V dealer of de onderdelen passen op uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto.

Remblokken monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIA RemcilindersALFA ROMEO RemschoenenLAND ROVER Remtrommels. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Remblokken MAZDA 626 IV Hatchback kopen

Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Trillende remmen komt vaak door overbelasting. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!