100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 IV 2.0 D GLX Comprex 75PK
Bouwjaar 10.1992 - 04.1997

Remblokken MAZDA 626 IV 2.0 D GLX Comprex

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 626 IV 2.0 D GLX Comprex past. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Zachte remblokken

Wielen zijn altijd onderdeel van de remmen. Abs wordt in werking gezet door sensoren. Warmte is belangrijk in de remonderdelen. Controleren op slijtage van auto onderdelen is noodzakelijk. Aan de achterzijde zullen de ongeveer 35.000 kilometer mee gaan.

Remblokken MAZDA 626 IV kopen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Demonteren van een wiel moet als eerste. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de automobiel fabrikant. Het rempedaal wordt zeer vaak gebruikt.