100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 IV 1.8 i 105PK
Bouwjaar 01.1992 - 04.1997

Remblokken MAZDA 626 IV 1.8 i

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken MAZDA 626 IV 1.8 i kopen

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator.

Zachte remblokken

Remreiniger reinigt de remmen zeer goed. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wij controleren altijd bij de MAZDA 626 IV dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken monteren

Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Versleten remmen betekend gevaarlijk op de weg. Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks.