100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 III Station Wagon 2.0 D Comprex 75PK
Bouwjaar 05.1993 - 11.1996

Remblokken MAZDA 626 III Station Wagon 2.0 D Comprex

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 626 III Station Wagon 2.0 D Comprex past. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Zachte remblokken

Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Chassis onderdelen zitten onder de auto. Keramisch vet is de vervanger van kopervet. Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Remblokken MAZDA 626 III Station Wagon kopen

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Auto remblokken voldoen altijd aan de ECE90R regulering. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.