100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 III Station Wagon 2.0 D 60PK
Bouwjaar 09.1988 - 07.1991

Remblokken MAZDA 626 III Station Wagon 2.0 D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 626 III Station Wagon 2.0 D. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit.

Remblokken monteren

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Warmte is belangrijk in de remonderdelen.

Remblokken MAZDA 626 III Station Wagon kopen

Abs is een veiligheidssysteem op de auto. Kopervet kan storing geven aan het abs systeem. Technische specificaties van auto remblokken staan op RemOnderdelen. Autopartsonline verkoop 2 merken remschijven en remblokken; brembo en abs deze hebben alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.