100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 III Station Wagon 2.0 90PK
Bouwjaar 10.1988 - 09.1997

Remblokken MAZDA 626 III Station Wagon 2.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDV RemschoenenCADILLAC StuurkogelsROVER Fuseekogels. Abs wordt in werking gezet door sensoren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 626 III Station Wagon 2.0 past. Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang. De auto kan naar links of rechts trekken.

Zachte remblokken

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Abs systemen zitten op de meeste jonge automobielen. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Remblokken MAZDA 626 III Station Wagon kopen

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator).