100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 III Station Wagon 2.0 12V 107PK
Bouwjaar 09.1987 - 12.1992

Remblokken MAZDA 626 III Station Wagon 2.0 12V

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken MAZDA 626 III Station Wagon 2.0 12V kopen

Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Abs is een veiligheidssysteem op de auto.

Zachte remblokken

Technische specificaties van auto remblokken staan op RemOnderdelen. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto.

Remblokken monteren

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Elke MAZDA 626 III Station Wagon heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.