100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 III Hatchback 2.0 90PK
Bouwjaar 09.1987 - 10.1990

Remblokken MAZDA 626 III Hatchback 2.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden.

Zachte remblokken

Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 626 III Hatchback 2.0, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij controleren altijd bij de MAZDA 626 III Hatchback dealer of de onderdelen passen op uw auto. Er kunnen verbrande plekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven.

Remblokken MAZDA kopen

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIAT RemschoenenSUZUKI RemblokkenCHRYSLER Remklauwen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.