100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 III Hatchback 2.0 16V 140PK
Bouwjaar 11.1987 - 10.1990

Remblokken MAZDA 626 III Hatchback 2.0 16V

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken MAZDA 626 III Hatchback 2.0 16V kopen

Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Warmte behandeling bepaald het in remmen van de remblok set. Ook draagarmen staan los van de remdelen. Vaak moeten auto remblokken eerst in geremd worden.

Remblokken monteren

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Wij leveren remblokken en remschijven van originele kwaliteit voor uw uw auto. De auto moet een korte remweg hebben. Abs is een veiligheidssysteem op de auto.

Zachte remblokken

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 626 III Hatchback past. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.