100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 III Hatchback 1.8 94PK
Bouwjaar 11.1987 - 05.1992

Remblokken MAZDA 626 III Hatchback 1.8

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Remblokken monteren

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Hitte in de remschijf is het probleem bij remmen. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHI StuurkogelsMINI ABS sensorenOLDSMOBILE Handremkabels. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Remblokken MAZDA 626 III Hatchback 1.8 kopen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 626 III Hatchback. Warm remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.