100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 III 2.2 12V 115PK
Bouwjaar 11.1987 - 07.1991

Remblokken MAZDA 626 III 2.2 12V

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken MAZDA 626 III 2.2 12V kopen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITI WielnavenSAAB DraagarmenALFA ROMEO Remtrommels. Elke MAZDA 626 III heeft een eigen VIN-nummer. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Zachte remblokken

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Schuine kanten zijn tegen het piepen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt.

Remblokken monteren

Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een noodstop kan men beter vermijden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA.