100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 III 2.0 90PK
Bouwjaar 09.1987 - 10.1990

Remblokken MAZDA 626 III 2.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Met als gevolg dat de remschijven krom kunnen raken door oververhitting. De auto moet een korte remweg hebben.

Remblokken monteren

Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven. Elke MAZDA 626 III 2.0 heeft een eigen VIN-nummer. Wij controleren altijd bij de MAZDA 626 III dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken MAZDA kopen

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks. De auto kan naar links of rechts trekken. De meeste auto’s zijn hebben een slijtage indicator de één heeft een sensor op de remblokken de andere heeft een akoestische slijtindicator de laatste maakt geluid waardoor merkbaar word dat de remblokken versleten zijn. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.