100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 III 2.0 12V 107PK
Bouwjaar 09.1987 - 05.1992

Remblokken MAZDA 626 III 2.0 12V

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken MAZDA 626 III 2.0 12V kopen

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT SpoorstangLADA HandremkabelsDAEWOO Draagarmen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Zachte remblokken

De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij leveren remblokken en remschijven van originele kwaliteit voor uw uw auto. Pas op voor namaak producten zonder keurmerken. Demontage van auto blokken gaat eenvoudig.

Remblokken monteren

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Zware auto,s hebben meestal grotere remmen. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant. Wij controleren altijd bij de MAZDA 626 III dealer of de onderdelen passen op uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.