100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 III 1.6 82PK
Bouwjaar 06.1987 - 05.1992

Remblokken MAZDA 626 III 1.6

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken MAZDA 626 III 1.6 kopen

Schokkend remmen van de auto betekend controleren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 626 III, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen.

Remblokken monteren

Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Zachte remblokken

Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.