100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 III Coupé 2.0 16V 148PK
Bouwjaar 06.1987 - 09.1989

Remblokken MAZDA 626 III Coupé 2.0 16V

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken MAZDA 626 III Coupé 2.0 16V kopen

Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Remblokken monteren

Chassis onderdelen zitten onder de auto. Remblokken zonder remstof bestaan niet. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Pas op voor namaak producten zonder keurmerken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 626 III Coupé.

Zachte remblokken

Kopervet wordt niet meer gebruikt bij montage. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Andere namen zijn TEXTAR BOSCH JURID FERODO. Versleten remmen betekend gevaarlijk op de weg. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.